КоболєвУ скасували премії і зменшили зарплату

В "Слузі народу" озвучили урізану зарплату Коболєва. Раніше сума його місячної зарплати була "більше, ніж сім цифр до коми"

Багато українців живуть від зарплати до зарплати. І про мільйонні грошові виплати можуть тільки мріяти. Однак декому в Україні пощастило більше і народне «прокляття»: щоб ти жив на одну зарплату - тільки радує і веселить.

Так, в березні минулого року населення країни сколихнула і відверто шокувала новина про те, що наглядова рада Нафтогазу направив на затвердження КМУ так званий компенсаційний пакет голові правління компанії Коболєва Андрію. І тоді все і дізналися, що місячна зарплата Коболєва складе - 10, 5 мільйона гривень.

Можна припустити, що глава правління Нафтогазу не бідували з такою заробітною платою. Але часи змінюються і в Україні настав черговий криза. І тепер грошові виплати урізали і Коболєва - його місячна зарплата тепер становитиме 800 тисяч гривень.

Про це стало відомо з прямого ефіру на телеграм-каналі Pavlovskynews. Як заявила депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук, тепер Коболєв буде отримувати зарплату в рази менше, ніж раніше. "Раніше він заробляв до двох мільйонів, а зараз буде до 800 тисяч гривень на місяць", - сказала вона.

При цьому нардеп підкреслила, що вважає, що це і так багато.

Відзначається, що Коболєв не отримуватиме і величезні грошові премії. Зокрема, скасовується бонус керівникам "Нафтогазу" за Стокгольмський арбітраж. А це близько трьох мільйонів доларів.

 

03 Квітня 2020 p. 16:44

Назад