Новинки дорожньої техніки від АВТЕК для комунального сектору

На виставці «Комунтех 2019», яка проходила 5-7 листопада у столичному виставковому центрі, компанія АВТЕК представила новинки для комунального сектору відразу в декількох сегментах техніки. Але традиційно, перед початком зимового сезону, головна увага комунальних підприємств привернута до дорожньої техніки.
 
АВТЕК послідовно просуває універсальні рішення, які вигідні та зручні бізнесу та міським службам. Найяскравіший приклад – це продемонстрований самоскид Ford Trucks 8x4, укомплектований 5-метровим розкладним сніговідвалом і встановленим в кузові солерозкидач фірми Rasco. Саме таку конфігурацію обрала компанія «Автомагістраль-Південь», вантажівка якої і була представлена у Києві.
 
 
 
Весь цей рік самоскид будував дороги, а перед зимовим сезоном, коли дорожні роботи вже закінчені, його переобладнали для обслуговування побудованих ділянок. За один прохід такий гігант очистить майже 2 смуги автомагістралі, при цьому керований комп'ютером солерозкидач максимально економно і ефективно вносить реагенти.
 
Аналогічне рішення, тільки в меншому масштабі, АВТЕК пропонує і для невеликих міст.
 
Ще один універсальний варіант - це монтаж компактної установки-солерозкидача Rasco в кузов самоскиду МАЗ-5550. Таке рішення може бути цікаво для невеликих міст, де габаритні машини МДК просто не проїдуть. Влітку, самоскид працює за своїм прямим призначенням, а на зимовий період в його кузов легко монтується компактний солерозкидач Rasco, а спереду навішується сніговідвал для очищення вулиць.
 
 
 
Також компанія АВТЕК представила на виставці МАЗ-5340С2 з установкою для внесення антильодових сумішей і реагентів на дороги виробництва Rasco. Другий автомобіль був укомплектований порохотягом для прибирання доріг Erdemli. Ці установки швидко можна міняти. Влітку - порохотяг, взимку - солерозкидач. Як бачимо, той же принцип універсальності АВТЕК намагається запропонувати у всіх рішеннях.
 
Сміттєвози
 
АВТЕК стала лідером в Україні щодо постачання 20-тонних сміттєвозів Hidro-Mak для великих міст. Автек вже реалізувала їх сотні одиниць. Як зазначив генеральний директор «Автек», Сергій Кобилінський: «Ми навіть змінили колір цієї галузі. Раніше сміттєвоз асоціювався з помаранчевим кольором, тепер - з білим, фірмовим кольором Hidro-Mak».
 
 
 
Цього року Hidro-Mak зайшов в сегмент легких 5-кубових машин для об'єднаних територіальних громад. Сміттєвоз на шасі IVECO Daily 70C15 може стати новим трендом.
 
А новинкою на стенді Автек став 10-тонний контейнерний сміттєвоз Hidro-Mak для вивезення великих контейнерів, встановлений на шасі Ford Trucks 1833.

Водночас, в Україні досить багато населених пунктів, де використовують контейнери на 4-8м³. Тепер для їх обслуговування є техніка й в Автек. 

14 Листопада 2019 p. 13:20

Назад