Створили черговий орган контролю за електроенергетикою та теплопостачанням

У Держенергонагляді створили координаційну раду з питань основної діяльності, відбулося її перше засідання, про це повідомила пресслужба Кабміну.
 
"7 серпня 2020 року відбулось перше організаційне засідання координаційної ради з основних питань діяльності Державної інспекції енергетичного нагляду України. Відповідний наказ від 06 серпня 2020 року № 124 підписав т.в.о. голови Держенергонагляду Роман Боднар", - йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, що координаційна рада є консультативно-дорадчим органом, який має на меті сприяти постійному удосконаленню державної політики у сфері нагляду у галузях електроенергетики та теплопостачання.
 

"Нагальним завданням на сьогодні є приведення нормативно-правових актів до норм чинного законодавства. Тому детальний аналіз вже чинних підзаконних актів, скасування тих, що втратили актуальність та внесення змін до інших – мають надати відомству правові інструменти для здійснення заходів нагляду з метою забезпечення якісного, безпечного і безперебійного електро- та теплопостачання", – сказав Боднар. 

11 Серпня 2020 p. 11:21

Назад