ВАС заочно заарештував ексочільника НКРЕКП Дмитра Вовка

Вищий антикорупційний суд України заочно заарештував колишнього голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) Дмитра Вовка і заступника начальника управління енергоринку НКРЕКП Володимира Бутовського в рамках розслідування справи «Роттердам +».
 
Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Facebook.
 
"Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду задовольнила апеляційну скаргу прокурора САП і обрала для колишніх голови НКРЕКП і заступника начальника управління енергоринку запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Таким чином, апеляційна палата ВАКС скасувала рішення суду першої інстанції, якими було відмовлено прокурорам САП і детективам НАБУ в задоволенні клопотань про обрання зазначеним особам заходів у вигляді утримання під вартою у зв'язку з міжнародним розшуком ", - йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, що 18 вересня апеляційна палата видала дозвіл на затримання з метою приводу для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою колишнього заступника начальника управління енергоринку НКРЕКП.
 

Аналогічне рішення по екс голові НКРЕКП було прийнято в серпні 2019 року. 

12 Листопада 2019 p. 10:25

Назад