ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЧерез бойові дії на Луганщині знеструмлено одну з підстанцій

Через бойові дії на Луганщині знеструмлено одну з підстанцій

У Луганській області через бойові дій пошкоджено 14 будинків і знеструмлено підстанцію "Лоскутівка".

У селі Лоскутівка Попаснянського району (Луганська обл..) в результаті обстрілів пошкоджено 14 будинків, постраждалих серед цивільних немає.

Про це повідомило Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України (МінТОТ) на сторінці в мікроблозі Twitter у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

Крім того, через бойові дії знеструмлено підстанцію "Лоскутівка", зараз 584 абоненти (с. Лоскутівка) залишаються без електропостачання. Триває пошук місця пошкодження.

У МінТОТ також повідомляють, що через тимчасове відключення насосної станції 3412 абонентів м. Попасної Луганської обл. залишаються без водопостачання.

Як повідомлялося раніше, 18 квітня Донецька фільтрувальна станція припинила свою роботу, що спричинило припинення водопостачання в Авдіївку й низку інших населених пунктів.

19 квітня залишки води з системи ДФС надходили в резервуари Авдіївки для подачі населенню.

Вранці 20 квітня в акаунті МінТОТ в Твіттері з'явилося повідомлення такого змісту: "Станом на ранок 20.04 припинилося надходження води до споживачів Авдіївки, яка надходила самопливом після зупинки ДФС. Передбачено водопостачання з місцевого резервуару, запасів якого вистачить на 4 дня".

Разом з тим, в оприлюдненому МінТОТ у п'ятницю ввечері повідомленні зазначалося: "На сьогодні вода для м. Авдіївки надходить із запасів, що зберігаються в поглибленому резервуарі. Це дає можливість подавати воду в житлові будинки двічі на день доо 4:00 до 22 квітня включно".

У неділю, 22 квітня, в обід П.Жебрівський повідомив, що оперативні служби запустили насоси і наповнюють водою резервуари ДФС. Після цього вода закачуватиметься на Авдіївку й до вечора централізоване водопостачання в місті буде відновлено.

На сьогоднішній день вишивання бісером стало дуже популярним. Навіть якщо ви вперше берете в руки голку, у вас все вийде. Дуже легко вчитися. А потім можна прикрашати готовими роботами ваш дім, або зробити цікавий подарунок. Вишивка бісером це дуже цікаве заняття. А завдяки готовим комплектам можна створити насправді щось красиве и яскраве.

 
Коментарі (0)