ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЧерез обстріли Луганська ТЕС зупинила роботу

Через обстріли Луганська ТЕС зупинила роботу

Через обстріли сьогодні Луганська ТЕС зупинила роботу. Пошкодження на всіх лініях електропередач, що відходять і підходять до Луганської ТЕС. Станцію зупинено.
Через обстріли сьогодні Луганська ТЕС зупинила роботу. Пошкодження на всіх лініях електропередач, що відходять і підходять до Луганської ТЕС. Станцію зупинено, про це на своїй сторінці у фейсбуці написав Інформатор Луганщини, повідомляє ІА "Україна Комунальна".
 
"Розбитий колектор тепломережі в районі кпп ТЕС. Теплозабезпечення припинено. Перебита лінія 110 кВ. Організовано ремонт електропостачання. Наразі енергетики чекають на припинення обстрілів задля проведення робіт з відновлення роботи станції", - говориться у повідомлені.
 
Міста Врубівка та Щастя під вогнем. Люди без комунікацій та знаходяться в бомбосховищах.
 
Зараз Врубівка знаходиться без електрики та газу. Пошкоджено житлові будинки та газопровід - 200 споживачів без газопостачання. 
 
"Доступу до відновлення поки що немає. Обстріли не вщухають. Щастя без води, тепла та світла", - говориться у повідомлені.
 

Російські окупанти здійснили чотири прямих потрапляння у водозабір. Також обстріл в районі РЕМ, робітники «ЛЕО» покинули свої робочі місця у зв’язку з прямою загрозою життю.  

 
Коментарі (0)