ГоловнаПодіїЧерез затягування із організацією «Євробачення» Україна може втратити конкурс

Через затягування із організацією «Євробачення» Україна може втратити конкурс

Україна може втратити пісенний конкурс «Євробачення» через затягування процесу організації, про це повідомив в.о. гендиректора Національної телекомпанії Уктраїни Олександр Харебін
Україна може втратити пісенний конкурс «Євробачення» через затягування процесу організації, про це повідомив в.о. гендиректора Національної телекомпанії України Олександр Харебін, передає ТСН.
 
«На початку жовтня Європейська мовна спілка як власник бренду «Євробачення» дала НТКУ червону картку стосовно термінів і фактично зриву підготовки до Євробачення», — повідомив Олександр Харебін.
 
За його словами, причинами цього є бюрократія, недосконалість законодавчих актів та зневажливе ставлення деяких чиновників до конкурсу.
 
Олександр Харебін зазначив, що за жовтень відставання з трьох місяців скоротилося до одного, тому на сьогодні Україна відстає від графіка, але вже не так сильно.
 
Остаточне рішення, чи отримає Україна конкурс «Євробачення», Європейська мовна спілка має прийняти на генеральній асамблеї, що відбудеться 8 грудня. 
 
Коментарі (0)