ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонецькій області відновлюють водопостачання

Донецькій області відновлюють водопостачання

В Донецьку область повертають водопостачання. Зараз канал «Сіверський Донець - Донбас» заповнюється водою.

Донецька область повертаються до життя - по каналу вода прийшла в Макіївку. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «ДТЕК Донецькобленерго».

Зараз канал «Сіверський Донець - Донбас» заповнюється водою. До вечора 16 липня вода прийшла в Макіївку. Відновлення електропостачання пошкоджених бойовими діями насосних було завданням номер 1 для енергетиків «ДТЕК Донецькобленерго».

«До 14 липня енергетиками ДТЕК разом з ремонтниками «Води Донбасу» було повністю відновлено енергопостачання насосних підстанцій першого і другого підйому каналу Сіверський Донець - Донбас. З того часу вода почала заповнювати висохлий канал від місця руйнувань в селі Семенівка Слов'янського району вниз, на південь. До вечора 16 липня вода дійшла до Макіївки»,- йдеться в повідомленні.
 
Комунальники попередили - для повного заповнення каналу потрібно ще від 2 до 5 днів. Після цього система пройде знезараження хлоруванням води. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Комунальники повертають світло в оселі жителів Донецька. Зараз вони працюють над відновленням ліній електропередач в одному з районів міста. У всі квартири району планується подати електроенергію через кілька днів.
 
Коментарі (0)