ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМер Луганська «пройшов крізь пекло» міських маршруток

Мер Луганська «пройшов крізь пекло» міських маршруток

Міський голова Луганська, Сергій Кравченко, за підсумками поїздки в громадському транспорті, вирішив перевірити підприємства, які здійснюють пасажирські перевезення на міських маршрутах, на предмет виконання ліцензійних умов

У міськраді, за підсумками поїздки відбулася нарада, на якій міський голова висловив серйозні претензії до якості організації пасажирських перевезень.

На даній нараді пан Кравченко дав протокольне доручення керівникам виконавчих органів Луганської міськради розглянути питання про відповідність займаній посаді начальника Управління транспорту та зв'язку Луганської міськради; притягнути до дисциплінарної відповідальності керівника КП «Луганськелектротранс», та у тижневий строк заслухати керівника приватного підприємства «Бус-АВТО» на засіданні транспортно-дисциплінарної комісії.

Крім цього, мер міста розпорядився зняти з міського маршруту один із автобусів, доки перевізник не приведе транспортний засіб у відповідність до вимог безпечного перевезення пасажирів. Слід зазначити, що під час своєї експериментальної поїздки пан Кравченко ледь не випав з маршрутки - в транспортному засобі відчинилися двері.

Міський голова також має намір відновити спільні позапланові перевірки роботи міського пасажирського транспорту мобільними групами, а також спільно з працівниками ДАІ посилити контроль за технічним станом транспортних засобів.

Джерело: Коментарі

 
Коментарі (0)