ГоловнаНовини ЖКГПодіїГоловній «комунальниці» Кіровоградської області оголосили догану

Головній «комунальниці» Кіровоградської області оголосили догану

Під час наради розглядалося питання про те, що уже кілька тижнів поспіль мешканці восьми будинків, що по вулиці Київській у Кіровограді, вимушені обходитися без води, оскільки через аномально низьку температуру комунікації замерзли.

Першому заступнику начальника управління ЖКГ Кіровоградської ОДА оголосили догану.

Таке рішення під час сьогоднішньої апаратної наради в адміністрації прийняв голова ОДА Сергій Ларін.

Причиною дисциплінарного стягнення стала недостовірна інформація з її боку.

Так, під час наради розглядалося питання про те, що уже кілька тижнів поспіль мешканці восьми будинків, що по вулиці Київській у Кіровограді, вимушені обходитися без води, оскільки через аномально низьку температуру комунікації замерзли. На звернення городян комунальники не відреагували.

Натомість перший заступник начальника Ольга Довжук відрапортувала, що ремонтні роботи тривають, і не підключеними до водопостачання залишилися лише кілька приватних будинків.

Натомість перший заступник голови обласної ради Олександр Шаталов поінформував, що жодні ремонтні роботи не велися і не ведуться.

Поки тривала нарада, Олександр Шаталов у телефонному режимі зв’язався з людиною, що стала заручницею погоди і байдужості комунальників.

«Це не приватний будинок, як ви вказали. Це будинок, що знаходиться на балансі ЖЕКу №6. Проживають у ньому сім сімей, п’ятеро дітей. 11 лютого там не стало води. Перший дзвінок на гарячу лінію надійшов 14 лютого. У відповідь люди отримали інформацію про відсутність техніки і пораду чекати доки прийде тепло і все розмерзнеться. А тепер щодо питання підвозу води. Нагадую, в кранах стало сухо 11 лютого. А воду людям привезли уперше за весь цей час – 24-го. І лише після мого особистого дзвінка.

Загалом на «Гарячу лінію» надійшло 27 звернень і по 21 роботи навіть не починалися. Отака правда. А ми розказуємо, що у нас все гаразд», - зазначив перший заступник голови облради.

Нагадаємо, зараз фактичним керівником обласного управління ЖКГ є перший заступник його начальника, оскілки ця посада залишається вакантною.

Джерело - Новини Кіровограду

 
Коментарі (0)