ГоловнаВибір редакціїВодопостачанняГроші з реконструкції БАС перерозподілили на інші потреби

Гроші з реконструкції БАС перерозподілили на інші потреби

Кабінет міністрів Дениса Шмигаль зменшив майже на 500 млн гривень видатки за програмою реконструкції Бортницької станції аерації (БСА) з японського кредиту

Кабінет міністрів Дениса Шмигаля зменшив майже на 500 млн гривень видатки за програмою реконструкції Бортницької станції аерації (БСА) з японського кредиту. З Мінфіном Японії це рішення ще не узгоджено.

Про це стало відомо з розпорядження Кабінету міністрів Дениса Шмигаля №1251-р від 20 жовтня 2021 року.

Згідно з розпорядженням, на 459 млн 265 тис. гривень було зменшено обсяг видатків за інвестиційною програмою "Реконструкція споруд очистки стічних каналізаційних вод і будівництво технологічної лінії по обробці та утилізації осадів Бортницької станції аерації", (кредитор - Японське агентство міжнародного співробітництва).

Міністерству фінансів (міністр - Сергій Марченко) доручено узгодити перерозподіл коштів з комітетом Верховної Ради з питань бюджету (голова комітету - Юрій Аристов, "Слуга народу").

У серпні 2021 року Міністерство закордонних справ просило міністра закордонних справ Японії прискорити реалізацію проекту реконструкції БСА. Також МЗС просив Мінфін підтримати прохання і направити аналогічне офіційне звернення Японському агентству міжнародного співробітництва.

 
Коментарі (0)