ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКиянам не приходять квитанції на оплату ЖКП

Киянам не приходять квитанції на оплату ЖКП

Мешканцям Києва не приходять квитанції на оплату ЖКП за липень. У ГІОЦ не знають, коли саме будуть надруковані і розіслані платіжки. Місцева влада, нібито, боїться реакції киян на «космічні» цифри в рахунках після підвищення тарифів з 1 липня.

Київський Головний інформаційно-обчислювальний центр, який виставляє рахунки за комунальні послуги, боїться розсилати платіжки киянам. Це пов'язано тим, що з 1 липня тарифи на ЖКП зросли в середньому на 60%. Місцева влада побоюється «соціального вибуху» киян, через нібито «космічних» цифр у майбутніх квитанціях. Про це «Україні Комунальній» повідомили джерела в ГІОЦ в рамках неформальної розмови.

Крім того, читачі неодноразово надсилали скарги до редакції «У.К.». За їх словами, квитанції за липень вони так і не отримали. ГІОЦ важко сказати, коли саме будуть надруковані і розіслані платіжки.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», жителі Київської області платять не за плановими розрахунками, а за реально спожитий газ. Прогнозні розрахунки проводяться тоді, коли споживачі не надають фактичних показів газового лічильника.
 
Коментарі (2)
Санечка В.2
12 Серпня 2014 p. 15:56
все правильно))) пусть и не присылают. иначе выбухнем))))
Михаил
12 Серпня 2014 p. 17:19
Может, теперь каждый сможет свои тарифы вписывать?