ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиянам розповіли про стан подачі гарячої води і опалення

Киянам розповіли про стан подачі гарячої води і опалення

У столиці сьогодні майже 100 споживачам припинено централізоване опалення та/або гаряче водопостачання. У «Київенерго» пояснюють, що незручності викликані плановими відключення та пошкодженнями на тепломережах.

У Києві сьогодні гаряче водопостачання та/або опалення відсутнє у 99 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

За повідомленням компанії, відключення спричинені пошкодженнями на тепломережах та плановими відключеннями.

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. В період з 6:00 26.11.2015 р. по 6:00 27.11.2015 р. в результаті усунення 43 пошкоджень підключено 233 споживачів», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, кияни можуть отримати роз’яснення щодо формування платіжок за тепло, спожите у жовтні, на сторінці «Київенерго» у Facebook. Для цього потрібно до кінця листопада надіслати компанії фото платіжки у приватному повідомленні.

 
Коментарі (0)