ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїКличко проінспектував прибирання снігу у Києві

Кличко проінспектував прибирання снігу у Києві

Мер Києва Віталій Кличко у вівторок, 9 лютого, пізно ввечері перевірив, як столицю прибирають від снігу.

 

"Вчора пізно ввечері, я проїхався містом. Перевірив, як працюють столичні дорожники, які вже третю добу розчищають вулиці столиці від снігу. Був і в ШЕУ кількох районів, і в диспетчерських центрах. Поки не пішов знову сніг, дорожники і комунальники прибирали тротуари та зупинки громадського транспорту, вивозили сніг. Працювали і наші снігоплавильні машини", – сказав Кличко.

За його словами міська влада  робить все, щоб кияни могли дістатися на роботу, навчання чи в невідкладних справах. Практично весь рухомий склад громадського транспорту, незважаючи на негоду, щодня виходить на маршрути в місті.

Щоправда, визнав Кличко, транспорт може курсувати з порушенням графіка.

Нагадаємо, у Києві комунальники вже третю добу розчищають вулиці від снігу. Найкраще це вдається зробити у центрі, а околиці здебільшого погано прибрані. Крім того, у місті й досі спостерігаються численні затори.

Найкраще чистять вулиці та тротуари у центрі міста. Гірша ситуація подалі від центру – у спальних районах. Там пішоходам зазвичай доводиться місити ногами “кашу”.

На автомагістралях сніг прибирають, але залишають льодяні брили, а це теж неабияк заважає руху машин і створює тягнучки.

 

 

 
Коментарі (0)