ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКомунальники Одещини отримали «зайві гроші»

Комунальники Одещини отримали «зайві гроші»

Працівники Держфінінспекції виявили порушення у роботі Таїровської селищної ради Одещини, яка зайвий раз сплатила комунальному підприємству та підрядникам понад мільйон гривень.

Фахівці Держфінінспекції в Одеській області під час ревізії селищного бюджету та фінансово-господарської діяльності Таїровської селищної ради Овідіопольського району виявили порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів на суму майже 1,1 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державної фінансової інспекції України.

Зокрема, посадові особи органу місцевого самоврядування зайвий раз сплатили 860 тис. грн комунальному підприємству, яке необґрунтовано завищило розмір дотації на покриття різниці у тарифах на надані послуги водопостачання та водовідведення.
 
Окрім того, у селищній раді переплатили підрядникам, які завищили вартість будівельних робіт, що призвело до  зайвого витрачання ще майже 200 тис. грн.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Рівному КП «Перспективне» надавало послуги з утримання будинків за заниженими тарифами. Підприємство не укладало договорів з власниками нежитлових приміщень. Це призвело до втрат сотень тисяч гривень.
 
Коментарі (0)