ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїнців закликають до добровільного страхування здоров'я

Українців закликають до добровільного страхування здоров'я

Далеко не завжди допомога, одержувана в госполіклініках за полісом обов'язкового медстрахування влаштовує людей

Далеко не завжди допомога, одержувана в госполіклініках за полісом обов'язкового медстрахування влаштовує людей. Можливо не подобається якість послуг, які надають, або їх кількість не така, яка очікувалася. Та й цілком можливо, що не подобається обслуговування, хамське ставлення і халатність медперсоналу. І в цьому випадку люди часто обирають якісне платне обслуговування. Але що робити якщо у людини недостатньо коштів на лікування у приватних клініках? Вихід є — це страхування здоров’я на випадок хвороби. За невелику щомісячну плату, підсильну практично кожному громадянину України, у разі захворювання застрахованої особи, поліс дозволяє отримати дійсно якісне комплексне лікування в приватних клініках, без черг та з ввічливим ставленням до клієнтів.

страхування здоров’я

Добровільне страхування здоров’я від страхової компанії SPARE дає масу позитивних можливостей. З полісом ви зможете оперативно викликати швидку допомогу цілодобово по всій Україні. Крім того, вам не доведеться стояти в чергах в клініках. Ви зможете замовити доставку медикаментів додому та ін.

Можливі різні програми. На сайті компанії Ви можете ознайомитися з усіма пропозиціями. Базова програма страхування включає масу позитивних моментів:

  1. Ви зможете пройти кваліфіковану діагностику, а також лікування та реабілітацію.
  2. Для вас буде доступна стоматологічна допомога - терапевта і хірурга.
  3. Медичне забезпечення під час лікування захворювання. Хворому будуть професійно підібрані і доставлені лікувальні препарати.

Вакцинація проти грипу - ще одна зі складових базової програми страхування здоров'я на випадок хвороби. Ви отримаєте виплати за всіма цими пунктами.

Для того щоб забезпечити собі гідне медичне обслуговування, зайдіть на сайт http://spare.ua та скористайтеся послугами СК «СПЕЙР», багато з яких можна замовити онлайн, не виходячи з дому. На сайті компанії ви зможете переглянути всю необхідну вам інформацію, а завдяки зручному інтерфейсу сайту - це не займе у вас багато часу.

Ви дізнаєтеся про основні нюанси стосовно підписання договору страхування, а також всі етапи для того, щоб отримати подібну страховку. Ви без зусиль зможете вибрати програму, ознайомившись з усіма складовими. Завдяки компанії СПЕЙР, тепер кожен зможе оцінити всі позитивні переваги добровільного медичного страхування!

 
Коментарі (0)