ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯк обрати якісний ортопедичний матрац

Як обрати якісний ортопедичний матрац

Сьогодні кожен знає, який вплив має сон на здоров’я. Тому все менше тих, хто економе на спальному місті

Сьогодні кожен знає, який вплив має сон на здоров’я. Тому все менше тих, хто економе на спальному місті. Українці розуміють, що запорукою гарного самопочуття недарма вважають правильне анатомічне положення хребта під час відпочинку. Тому попит на ортопедичні матраци не лише не спадає, а й поступово зростає. Варіантів таких товарів безліч. Тому часто у покупців виникає питання: яку модель варто придбати?

На що звернути увагу

В першу чергу необхідно зрозуміти, яке саме спальне місце потрібно. Якщо вже є меблі, але їм бракує якісного покриття, то варто звернути увагу саме на матраци з ортопедичним ефектом. Але буває й так, що спальня – лише стіни, все інше в проекті. У такому разі краще звернути увагу не тільки на якісну перинку, але й на можливість придбати комфортні меблі. Для цього достатньо знайти інтернет-магазин з гарною репутацією: e-matras.ua/ukr/.

матрац

Акцент на потреби

Каталог таких ресурсів наповнений багатим асортиментом. Тут є усе, для того, щоб ідеально облаштувати спальне місце. Але най прискіпливішу увагу варто звернути на вид матрацу. Адже таку річ потрібно обирати у відповідності до індивідуальних особливостей:

  • Для дітей та підлітків найчастіше купують жорсткі моделі та матрацики середньої твердості. Все тому, що дитячий хребет потребує особливої підтримки. В хід можуть йти і такі наповнювачі, як кокосова койра, й пружинні моделі.
  • Покупцям, що мають надмірну вагу варто обрати матрацик змішаного типу. В ньому є зони з кількома ступенями жорсткості. Це допомагає досягти ідеального анатомічного положення для спини.
  • Літні люди – окрема категорія. Якщо немає чітких медичних показників, варто відмовитися від жорстких матраців. З плином часу хребет стає особливо крихким, то ж потребує дбайливого ставлення.
  • Користувачі, що можуть долучити себе до категорії «середня вага, зріст та вік», обирають спальне місце в залежності від власних потреб. Тут немає обмежень: що зручно, те й купуємо.

Слід пам’ятати і про такі нюанси, як якісний наповнювач. На «серединку» особливу увагу слід приділяти алергікам. Також не забуваймо про розміри. Якщо матрац купується для конкретного ліжка, параметри мають бути ідеальними. В будь-якому разі, придбання ортопедичного спального місця відносять до категорії «сім раз відмір, один відріж». Адже ця покупка має служити багато років. Якщо підійти до вибору зі здоровим глуздом, комфорт і гарний відпочинок забезпечені.

 
 
Коментарі (0)