ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа Харківщині через недбалість будівельників вибухнув газ у будинку

На Харківщині через недбалість будівельників вибухнув газ у будинку

Як зазначається у повідомленні, вибух виник у квартирі на 3-му поверсі, де проводились ремонтні роботи та на даний час ніхто не мешкав.

10 лютого об 11:15 до чергової частини Головного управління МНС надійшло повідомлення про вибух газу у триповерховому житловому будинку с. Куп`янськ-Вузловий, вул. Транспортна, 3, кв.24.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі МНС.

Як зазначається у повідомленні,  вибух виник у квартирі на 3-му поверсі, де проводились ремонтні роботи та на даний час ніхто не мешкав.

На місці події рятувальниками Куп’янського району було з’ясовано, що внаслідок вибуху зруйновані перегородки та перекриття квартири №24, дах над квартирою, а також вхідні двері інших квартир, які розташовані на 3-му поверсі. Крім того зовнішня стіна квартири №24 відійшла від стін приблизно на 24 см.
 
Попередня причина вибуху: вибух газового балону ємкістю 5 л, що використовувався найманими будівельниками при проведенні ремонтних робіт в даній квартирі.
 
 Внаслідок вибуху постраждав найманий будівельник, який з опіками обличчя та верхніх кінцівок доставлений  до районної лікарні.
 
На місце події працює оперативна група ГУ МНС України в Харківській області, прокуратура району, оперативна група РВ МВС, Куп’янська міська адміністрація.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)