ГоловнаКоментаріПодіїО.Буславець:«У статусі в.о. є обмеження з точки зору прийняття рішень на засіданнях Кабміну»

О.Буславець:«У статусі в.о. є обмеження з точки зору прийняття рішень на засіданнях Кабміну»

Виконуюча обов'язки міністра енергетики Ольга Буславец впевнена, що в статусі тимчасового керівника відомства менше залежить від того, як її дії сприймають депутати
Виконуюча обов'язки міністра енергетики Ольга Буславец впевнена, що в статусі тимчасового керівника відомства менше залежить від того, як її дії сприймають депутати, про це вона розповіла в інтерв'ю "Українській правді".
 
"Можна ставитися до цього по-різному. "Проголосовані" міністри більш залежать від думки депутатів в тій чи іншій мірі, тому що вони можуть бути відкликані. У статусі в.о. дійсно є обмеження з точки зору прийняття рішень на засіданнях Кабміну: я не голосую, я не є членом уряду в повному обсязі як у статусі міністра. у той же час, мабуть, я менше залежу від того, як депутати сприймають ті чи інші дії", - сказала Ольга Буславец.
 
Кандидатуру Ольги Буславец мали винести на голосування щодо затвердження її міністром енергетики та захисту довкілля. Однак на вимогу президента Володимира Зеленського питання було знято з порядку денного.
 
Ольга Буславец запевняє, що не знає, з якої причини її кандидатуру зняли із затвердження.
 

"Перший раз, коли виносили мою кандидатуру на голосування, 30-го березня, я була в залі, і для мене був несподіваним розвиток подій, коли цю пропозицію відкликали. Я і сьогодні до кінця не знаю, і не з'ясовувала, що саме відбувалося. Думаю, що так було потрібно для чогось. Тому що були дуже непрості законопроекти на порядку денному. У мене є якесь своє бачення, але я не думаю, що його потрібно озвучувати", - зазначила Буславець. 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
11 Липня 2020 p. 19:35
Плата за гарячу воду для квартир без лічильників має нараховуватись згідно норм споживання, а не за так званим будинковим лічильником. --------------- Бо будинковий лічильник рахує воду на вході у водонагрівач, а в процесі підігріву багато її випаровується. Тобто, споживач оплачує і ту воду, яка перетворилася в пар.
Коля Пухов
11 Липня 2020 p. 20:46
Вимірювання кількості проданого кожному покупцеві товару ( а ком. послуга - це товар) покладається на продавця, а не на покупця. Тобто, лічильники води у квартирах має встановлювати надавач ком. послуги, а не споживач.