ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПоліція затримала жінку, яка три тижні «мінувала» Вишгородську ГЕС

Поліція затримала жінку, яка три тижні «мінувала» Вишгородську ГЕС

Поліція затримала «на гарячому» 60-річну жінку, яка протягом 3-х тижнів анонімно повідомляла про замінування Вишгородської ГЕС
Поліція затримала «на гарячому» 60-річну жінку, яка протягом 3-х тижнів анонімно повідомляла про замінування Вишгородської ГЕС, це повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Київській області.
 
Поліцейські з’ясували, що дзвінки пенсіонерка здійснювала з різних столичних таксофонів, фіксуючи при цьому всі дії у блокноті.
 
“Співробітники Вишгородського відділу поліції спільно з СБУ провели низку оперативно-розшукових дій та затримали зловмисницю „на гарячому“, під час здійснення чергового дзвінка. На даний час підозрювану затримано. Вона зізналася у скоєному. Триває комплекс слідчих дій”, — повідомила прес-служба поліції.
 

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження ч.2 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Пенсіонерці загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі. 

 
Коментарі (0)