ГоловнаВибір редакціїОСББПриймання заявок від ОСББ на участь в програмах Фонду енергоефективності почнеться в 2019 році

Приймання заявок від ОСББ на участь в програмах Фонду енергоефективності почнеться в 2019 році

Мінрегіон планує у вересні оголосити конкурс з відбору незалежних членів наглядової ради Фонду енергоефективності, прийом заявок від ОСББ на участь в програмах Фонду може початися з початку 2019 року
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства планує у вересні оголосити конкурс з відбору незалежних членів наглядової ради Фонду енергоефективності, прийом заявок від ОСББ на участь в програмах Фонду може початися з початку 2019 року, повідомляє енергореформи.
 
"Ми розраховуємо, що наглядова рада вперше збереться в грудні (або на початку січня) і прийме перші рішення: про затвердження організаційної структури, формування штату, відпрацює попередні пропозиції за твердженням самих програм, і почне відбір членів дирекції, зокрема, технічного та фінансового директорів, які очолять відповідні офіси Фонду ... Сподіваємося, що з початком наступного року Фонд зможе вже приймати перші заявки ", - розповіла в.о. директора Фонду енергоефективності Юлія Головатюк-Унгуряну.
 
Як вона пояснила, на наступному тижні віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко затвердить склад комісії, яка буде відбирати незалежних представників до наглядової ради. Як передбачається, у вересні буде опубліковано оголошення про проведення конкурсу з відбору двох незалежних членів наглядової ради Фонду енергоефективності.
 
"Після публікації оголошення про конкурс буде відведено 65 днів, тобто наглядова рада повинна бути сформований орієнтовно в листопаді-грудні", - уточнила Ю.Головатюк-Унгуряну.
 

Як повідомлялося 25 липня Мінрегіон зареєстрував в Єдиному держреєстрі юросіб та фізосіб-підприємців держустанова "Фонд енергоефективності" і призначив в.о. його директора Ю.Головатюк-Унгуряну. 

 
Коментарі (0)