ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПрикарпаттю на ліквідацію наслідків повені потрібно ще 350 мільйонів грн

Прикарпаттю на ліквідацію наслідків повені потрібно ще 350 мільйонів грн

Місцева влада Івано-Франківської області просять Кабінет міністрів України виділити додаткові кошти з держрезерву для ліквідації наслідків повені, що сталася в червні

Місцева влада Івано-Франківської області просять Кабінет міністрів України виділити додаткові кошти з держрезерву для ліквідації наслідків повені, що сталася в червні. Так, під час оперативної наради в Івано-Франківській області було вирішено попросити в уряду додаткові 350 млн гривень.

Відомо, що на цьому тижні в регіоні запрацює комісія Мінрегіону, яка буде стежити за ходом робіт по ліквідації наслідків повені. Також вона дасть заключний висновок потрібно виділити з держбюджету додаткові кошти.

«Я взагалі не бачу ризику невикористання коштів в сумі 480 млн грн, виділених для нашої області. Ми, крім цих 480 млн грн, запросили 350 млн додаткових коштів »- заявив голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що сильні зливи і паводки на річках Бангладеш привели до стихійного лиха. За останніми даними, загинуло 54 людини, а постраждали від стихії налічується понад 2,4 мільйона чоловік.

У міністерстві надзвичайних ситуацій країни заявили про пошкодження доріг і населених пунктів. Знищені посіви, а дощі не припиняються. Влада Бангладеш побоюються повторення паводків ще в 23 адміністративних округах.

 

 
Коментарі (0)