ГоловнаКиївські будніНадзвичайні подіїПрокуратура прийшла в КМДА з обшуком

Прокуратура прийшла в КМДА з обшуком

У приміщеннях Київської міської державної адміністрації в середу, 12 травня, проходять обшуки у справі про нанесення міському бюджету збитків на суму в 19,5 млн грн.

У приміщеннях Київської міської державної адміністрації в середу, 12 травня, проходять обшуки у справі про нанесення міському бюджету збитків на суму в 19,5 млн грн., - повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Відзначається, що обшуки також проходять в офісі причетного до справи приватного підприємства та за місцем проживання директора.

За даними слідства, директор приватного підприємства в 2013 році, придбавши об'єкти нерухомості, розташовані на комунальній землі, навмисне не уклав договір оренди земельної ділянки, а користувався нею безкоштовно. Згідно з висновком експертизи, Києву завдано збитків в майже 19,5 млн грн.

«У рамках розслідування в кримінальному провадженні перевіряється причетність і буде дано правову оцінку діям посадових осіб КМДА, які не прийняли жодних заходів щодо укладення відповідних договорів оренди із землекористувачем», - повідомили в прокуратурі.

Також повідомляється, що директору приватного підприємства підготували підозра за фактом зловживання повноваженнями. Вживаються заходи для його вручення.

 

 
Коментарі (0)