ГоловнаПодіїСьогодні, 17 січня, на більшій частині території України пройде мокрий сніг

Сьогодні, 17 січня, на більшій частині території України пройде мокрий сніг

Сьогодні, 17 січня, на більшій частині території України пройде мокрий сніг. Без істотних опадів буде лише на півдні та сході країни
Сьогодні, 17 січня, на більшій частині території України пройде мокрий сніг. Без істотних опадів буде лише на півдні та сході країни, прогнозує Укргідрометцентр.
 
Вдень у південних областях температура підніметься до +7 градусів, а у західних – до +3. Вночі найхолодніше буде на сході – до -11, а тепліше – на півдні та заході – до -3.
 
У західних областях пройде мокрий сніг. Подекуди очікуються потужні снігопади. Вночі стовпчик термометра опуститься від -1 до -8 градусів. Вдень очікується відлига – від 0 до +2.
 
У центральних регіонах буде аналогічна погода, але без істотних снігопадів. Вночі буде від -3 до -5 градусів, вдень очікується від -0 до +2.
 
На півночі країни пройде мокрий сніг. Вночі буде від -3 до -6 градусів, а вдень температура підніметься від -1 до +3 градуси.
 
У східних областях істотних опадів не очікується. Вдень стовпчик термометра покаже від -1 до +2, а вночі від -4 до -11 градусів.
 
На півдні погодні умови будуть такими ж. Вдень повітря нагріється від +2 до +7 градусів, а вночі температура коливатиметься від -1 до -5.
 

У Києві буде мокрий сніг. Вдень стовпчик термометра покаже від +1 до +3. Вночі температура опуститься від -3 до -5.  

 
Коментарі (0)