ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСтоличні комунальники знешкодили у Києві всі пориви мереж

Столичні комунальники знешкодили у Києві всі пориви мереж

Місто забезпечене електроенергією, водою, теплом, зв'язкою в повному обсязі.

Про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає пресслужба КМДА.

«Місто забезпечене електроенергією, водою, теплом, зв'язкою в повному обсязі. Дякую комунальним службам за серйозну роботу із знешкодження поривів мереж, налагодження роботи всієї інфраструктури. Хочу, щоб ми всі цінували їхню роботу» – зазначив перший заступник голови КМДА.

Зауважується, що транспорт працює на окремих маршрутах у скороченому складі. Вся інформація про маршрути буде оприлюднюватися на офіційному порталі Києва.

Поворозник відзначив роботу волонтерів, які вже 10 днів працюють на логістичних хабах та забезпечують місто продуктами, медикаментами, пальним тощо.

Крім того, відсьогодні, із 7 березня, запрацювали музичні фонтані на Майдані Незалежності. Щодня о 7:00 та о 12:00 тут виконуватиметься гімн України.

«Це дуже важливо для нашого бойового духу, щоб наблизити до перемоги та повернутися до звичного життя! А сьогодні дуже важливо допомагати тому, хто перебуває поруч, бо в єдності наша сила! Слава Украине!" – наголосивши Поворозник.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

 

 

 

 
Коментарі (0)