ГоловнаНовини ЖКГТранспортСумами курсуватиме безкоштовний «цирковий» тролейбус

Сумами курсуватиме безкоштовний «цирковий» тролейбус

У Сумах вийде на маршрут «веселий» тролейбус. Пасажирів у ньому розважатимуть клоуни, а проїзд у такому транспорті буде безкоштовним.
У Сумах 1 червня свій маршрут буде здійснювати «цирковий тролейбус», де пасажирів розважатимуть клоуни. Транспорт буде слідувати за маршрутом №7. Такий проект приурочений до Дня захисту дітей. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сумської міської ради.
 
Транспорт курсуватиме за наступним розкладом: від зупинки вищого професійного училища будівництва і дизайну рушатиме о 9:05; 10:32; 13:06; 14:30, від колгоспного ринку – о 9:26; 10:54; 13:27; 14:27, від вул. Ковпака – о 9:48; 11:16; 13:49; 15:30.
 
Тролейбус буде здійснювати безкоштовне перевезення пасажирів.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові тимчасово змінили маршрути курсування кількох міських автобусів та тролейбусів. Корективи у траси слідування наземного транспорту було внесено у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на одній з вулиць міста.

Семейные отношения – супружеские отношения, отношения родители-дети, и отношения с родственниками. Однако наступает момент, когда решение семейных неурядиц достигло апогея, то в этом случае не обойтись процесса розірвання шлюбу или же примирение семьи в суде. Более детально ознакомиться с предлагаемыми услугами профессионалов Вы можете на сайте legalhelp.in.ua.

 
Коментарі (0)