ГоловнаФоторепортажПодіїУ центрі Києва сталася пожежа. Хрещатик перекритий.

У центрі Києва сталася пожежа. Хрещатик перекритий.

У центрі Києва сталася пожежа в будівлі колишнього центрального гастроному на перетині вулиці Богдана Хмельницького і Хрещатика. Печерський районний суд, розташований на Хрещатику, 42, припинив роботу.
У центрі Києва сталася пожежа в будівлі колишнього центрального гастроному на перетині вулиці Богдана Хмельницького і Хрещатика. Про це повідомляє кореспондент "Страна" з місця подій.
 
Печерський районний суд, розташований на Хрещатику, 42, припинив роботу через пожежу в будівлі колишнього Центрального гастроному.
 
В даний момент всі засідання в Печерському райсуді екстрено припинені. Судді та інші учасники евакуйовані.
 
Будівля суду наповнене гаром і димом. Імовірно, що причиною пожежі став підпал, тому що потужна пожежа виникла одразу в декількох місцях і в лічені хвилини загорілася вся дах. Є небезпека що вогонь перекинеться на дах суду, тому пожежники намагаються відсікти полум'я.
 
За словами прес-секретаря ГосЧС Києва площа пожежі близько 1000 м3. Загорілися другий і третій поверх будівлі, вогонь погрожує перейти на перший поверх, де кафе і магазини.
 
Зараз люди йдуть із прилеглих будинків.
 
Очевидці також повідомляють, що з Печерського районного суду Виведи чоловіка в наручниках. Мабуть підсудного евакуювали.

Фото: Страна.ua 

 
Коментарі (0)