ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Києві може з'явитися ще одна лікарня

У Києві може з'явитися ще одна лікарня

Йдеться про будівництво нового медичного центру з обов'язковим первинною ланкою на бульварі Ігоря Шамо, 15-А.

На пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення «Про майнових питаннях, пов'язаних з будівництвом медичного закладу на бульварі Ігоря Шамо, 15-А в Дніпровському районі». Йдеться про будівництво нового медичного центру з обов'язковим первинною ланкою на бульварі Ігоря Шамо, 15-А. Зараз на цьому місці знаходиться занедбана поліклініка, яку не ремонтували з 1965 року.

Будівля не функціонує, відключені інженерні мережі, тепло-, водо- та електропостачання. Вона відноситься до комунальної власності і закріплена на праві господарського відання за КП «Консультативно-діагностичний центр Дніпровського району. Київ ».

«За висновками фахівців, приміщення поліклініки зношене на 64 відсотки. Об'єкт знаходиться в аварійному стані і непридатний для використання. Саме тому місто планує знести цю будівлю, а на її місці побудувати сучасний 4-поверховий медичний заклад, оснащений новітньою медичною технікою. До реалізації цього проекту місто буде залучати інвесторів. Провести відповідний конкурс і всі підготовчі процедури має Київське інвестиційне агентство », - розповів депутат Київради Андрій Странніков.

 

 
Коментарі (0)