ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Києві невідомий чоловік замінував міст Метро

У Києві невідомий чоловік замінував міст Метро

Чоловік зупинився на мосту в автомобілі білого кольору в лівій смузі у бік Лівого берега. Він озброєний — тримає автомат і стріляє «попереджувальні» в повітря.
У Києві невідомий чоловік замінував міст Метро. Про це  повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.
 
Чоловік зупинився на мосту в автомобілі білого кольору в лівій смузі у бік Лівого берега. Він озброєний — тримає автомат і стріляє «попереджувальні» в повітря. «На середині мосту метро стоїть біла машина, в ній особа в камуфляжі та голубому береті, можливо з карабіном. Повідомив, що міст та авто заміноване. Стріляв у повітря зі зброї», — розповів  Андрій Крищенко.
 
Його прикмети — обвʼязаний українським прапором. Довге волосся з хвостом, 180 см зросту, на вигляд десь 35 років.
 
«Заявник хотів вийти з авто, але чоловік почав кричати, що у нього є вибухівка для того, щоб підірвати весь міст і щоб ніхто не виходив», — додав співрозмовник.
 
Правоохоронці ввели у столиці спеціальний оперативний план. Наразі на місці події знаходиться керівництво Головного та територіального управлінь поліції, наряди патрульних, кінологи зі службовими собаками, спецпризначенці та фахівці вибухотехнічної служби.

Раніше пресслужба КП “Київський метрополітен” у Facebook повідомила, що "червона лінія" київського метро, яка проходить по мосту, працює тільки від станції “Академмістечко” до станції “Арсенальна” через анонімний дзвінок про мінування. 

 
Коментарі (0)