ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Києві заборонили відвідувати лісопаркові зони

У Києві заборонили відвідувати лісопаркові зони

У Києві заборонено відвідувати лісопаркові зони поза межами житлових мікрорайонів

 

У Києві заборонено відвідувати лісопаркові зони поза межами житлових мікрорайонів. Така заборона діятиме через пожежну небезпеку. Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Київської міської державної адміністрації, інформують Економічні Новини з посиланням на УНІАН.

Зазначається, що ніч проти 25 березня у Києві пройшла спокійно. “Працює інфраструктура міста: комунальники, транспортники, медики та рятувальники. Містянам надаються усі комунальні послуги”, – зауважили у КМДА.

У столиці працює комунальний транспорт, продовольчі магазини, аптеки, банки, заправки, автосервіси, зоомагазини, міні-ярмарки та столичні ринки. “Через пожежну небезпеку заборонено відвідувати столичні лісопаркові зони поза межами житлових мікрорайонів”, – наголошується у повідомленні.

У КМДА також закликали киян не виходити з дому без нагальної потреби та не порушувати правила комендантської години. Крім того, не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Також у КМДА повідомили, що у Києві сьогодні з 10.30 до 13.00 працюватимуть 6 міні-ярмарків у чотирьох районах міста.

Адреси ярмарків: Голосіївський район (з 10.00): Голосіївський проспект, 116; вул. Лятошинського, 14; Дарницький район: вул. Анни Ахматової, 31; Святошинський район: вул. Гната Юри, 5; вул. Кулібіна, 4; Шевченківський район: вул. Ружинська, 18. “На міні-ярмарках реалізовується картопля, овочі борщового набору, бакалія тощо. Графік роботи може оперативно змінюватися”, – мовиться у дописі.

 

 

 
Коментарі (0)