ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Києві знову можуть закрити метро і наземний транспорт

У Києві знову можуть закрити метро і наземний транспорт

Кабмін ввів в Україні адаптивний карантин

 

Уряд України ввів тимчасове обмеження на роботу громадського транспорту в регіонах, які потраплять в "червону" зону епідеміологічної небезпеки. Про це повідомляє портал "Хвиля" з посиланням на прес-службу Кабміну України.

У середу, двадцять четвертого лютого, відбулося засідання Кабінету міністрів України, на якому було прийнято рішення про введення заборони на роботу громадського транспорту в так званих "червоних" зонах, де буде підвищена небезпека поширення коронавирусной інфекції.

У регіонах, в яких встановлено "червоний" рівень епідеміологічної небезпеки, відтепер і до надходження подальших розпоряджень Кабміну заборонені регулярні і нерегулярні пасажирські автомобільні перевезення, залізничні пасажирські перевезення, робота міського електротранспорту та метрополітену.

Окремий акцент було зроблено на тому, що ця заборона не діє на транзитні пасажирські перевезення і перевезення на легкових автомобілях, в яких не більше п'яти осіб з урахуванням водія і без урахування осіб у віці до чотирнадцяти років.

Глава Міністерства інфраструктури України Владислав Криклій зазначив, що рух персонального транспорту обмежено не буде. За його словами, перевезення службовим транспортом буде дозволена в разі забезпечення всіх пасажирів засобами індивідуального захисту і виключно за маршрутом, про який повинні бути проінформовані за два дні органи поліції.

Спеціальні рейси залізничного транспорту в приміському сполученні можна буде здійснювати відповідно до рішень обласних державних адміністрацій за погодженням з Мінінфраструктури та МОЗ.

 

 

 

 
Коментарі (0)