ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаУ квітні середній розмір субсидії на оплату ЖКП становив 756 грн

У квітні середній розмір субсидії на оплату ЖКП становив 756 грн

В Україні у квітні середній розмір субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг становив 756 грн, що на 8,4% менше, ніж у квітні минулого року, передає дані Державна служба статистики.
В Україні у квітні середній розмір субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг становив 756 грн, що на 8,4% менше, ніж у квітні минулого року, передає дані Державна служба статистики.
 
За інформацією Держстату, загальна сума субсидій, призначених домогосподарствам, у січні—квітні 2017 р. становила 2 млрд 382,2 млн грн. Зокрема, у міських поселеннях — 1 млрд 575,5 млн грн, у сільській місцевості - 806,7 млн грн.
 
“Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство у квітні 2017р. зменшився порівняно з відповідним періодом минулого року на 8,4% і становив 756 грн”, — зазначають у Державній службі статистики.
 
Крім того, у січні—квітні за субсидіями звернулось 1 млн 588,6 тис. домогосподарств, що на 2,2% менше, ніж у січні-квітні минулого року.

Призначено субсидії з початку року 1 млн 813,4 тис. домогосподарств, з них у міських поселеннях - 1 млн 195,7 тис. сімей, у сільській - 617,7 тис. Порівняно з відповідним періодом 2016 р. кількість таких домогосподарств збільшилась на 111,5 тис., або на 6,5%. 

Для того, щоб придбати квартиру в хорошому стані, найкраще купувати її у забудовника. Тоді вам не доведеться переплачувати за послуги посередника, купуючи житло за найбільш оптимальною ціною, плюс ви купуєте квартиру, в якій немає ніяких прихованих недоліків, оскільки вона абсолютно нова. Купуючи квартири від забудовника в Києві ви виключаєте можливість будь-якого обману з боку продавця, тим самим ви себе убезпечите.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
23 Травня 2017 p. 18:50
Багатьох споживачів цікавить питання: "Чому субсидія у неопалювальний період (квітень - жовтень) значно зменшена?" Адже що таке, взагалі, субсидія? Cубсидія -- це не що інше як часткова компенсація державою знецінення її грошей. Бо насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня , -- лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. То хіба знецінення гривні у неопалювальний період припиняється? Або хоча б сповільнюється? Знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово.