ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Полтавській області перевірили якість ремонту асфальту

У Полтавській області перевірили якість ремонту асфальту

Фахівці Східного представництва ДП «Центр науково-технічного супроводу дорожніх робіт та сертифікації дорожньої продукції» перевірили якість виконання робіт з ліквідації ямковості дорожниками Полтавської області.

У Полтавській області перевірили якість виконання робіт з ліквідації ямковості дорожниками регіону. За результатами виявилося, що роботи виконуються на належному рівні та відповідають вимогам щодо якості. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укравтодору».

Експертиза рецептури та дотримання технології проводилась на ділянках автомобільних дорогах загального користування державного значення: М-03 Київ – Харків – Довжанський, М-22 Полтава – Олександрія, Н-12 Суми – Полтава та Р-52 Дніпропетровськ – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка.
 
Згідно з повідомленням, результати перевірки засвідчили: роботи з ямкового ремонту проводились з вирубуванням пошкоджених ділянок за контуром прямокутного обрису з перекриттям 2-4 см незруйнованої частини покриття; основа покриття добре очищена від залишків зруйнованого матеріалу та бруду; підґрунтовка пошкодженої ділянки дороги виконувалась у відповідності до встановлених норм.
 
Висновок проведеної перевірки: роботи виконуються на належному рівні та відповідають вимогам щодо якості.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укравтодор» оголосив про пошуки інвесторів для будівництва першої «платної» дороги в Україні. Протяжність концесійного шляху Львів - Краковець становитиме майже 90 кілометрів.
 
Коментарі (0)