ГоловнаНовини ЖКГПолітикаУкраїна може отримати транш за програмою stand-by МВФ в червні цього року

Україна може отримати транш за програмою stand-by МВФ в червні цього року

Україна може отримати транш за програмою stand-by Міжнародного валютного фонду (МВФ) в червні цього року
Україна може отримати транш за програмою stand-by Міжнародного валютного фонду (МВФ) в червні, про це повідомила перший заступник глави Нацбанку Катерина Рожкова.
 
"Швидше за все, в червні, оскільки якщо МВФ приїжджають в травні, то просто технічно не встигнуть", - сказала вона в інтерв'ю виданню "Лівий берег".
 
За словами Катерини Рожкової, першим для МВФ несподіваним і неприємним сюрпризом було скасування в Україні статті "про незаконне збагачення", другим - ситуація з рішеннями судів по ПриватБанку.
 
"Природно, ми їх поінформували про події і про те, що спочатку нам потрібно отримати рішення судів і тільки після цього ми зможемо коментувати якусь юридичну позицію, аргументи судів ... Як відомо, свої рішення МВФ приймає на раді директорів. На борд приходить місія , звітує про поїздку, про результати роботи позичальника. Що вони скажуть на цей раз: подивіться, вони розгортають реформу в зворотну сторону? ", - сказала вона.

Як повідомлялося з посиланням на радника переможця у президентських виборах Володимира Зеленського, екс-міністра фінансів Олександра Данилюка, команда В.Зеленського розраховує на успішний перегляд програми stand-by МВФ в травні 2019 року. 

На сьогоднішній день, пластик знайшов широку популярність та сферу використання. До вашої уваги пластикова упаковка для продуктів харчування високої якості. Великий вибір и приємні ціни.

 
Коментарі (0)