ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» випустить на дороги двоповерхові потяги

«Укрзалізниця» випустить на дороги двоповерхові потяги

Двоповерховий вагон виготовлять на КВБЗ з кузовом з алюмінію. Вагон буде розрахований на 140 місць. Швидкість його руху складе 160-200 км/год. Термін служби - 50 років.

Дослідний зразок такого вагона буде виготовлений в 2013 році, потім почнуться його випробування.

ПАТ Крюківський вагонобудівний завод (КВБЗ) приступить до серійного випуску двоповерхових вагонів в 2014 році. Про це повідомив голова наглядової ради компанії Володимир Приходько.

За його словами, дослідний зразок такого вагона буде виготовлений в 2013 році, потім почнуться його випробування. «У 2014 році двоповерховий вагон - це буде серійний продукт», - сказав він.

Раніше повідомлялося, що двоповерховий вагон виготовлять на КВБЗ з кузовом з алюмінію. Вагон буде розрахований на 140 місць. Швидкість його руху складе 160-200 км/год. Термін служби - 50 років.

КВБЗ є єдиним в СНД підприємством, що має налагоджене і діюче виробництво двох видів вагонів - пасажирських і вантажних. В цілому випускає вантажні (вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони) і пасажирські вагони, запасні частини і візки для вантажних вагонів, колісні пари, запчастини для вагонів метро і ескалаторів, контейнери, дорожню техніку. Виробництво пасажирських вагонів здійснюється на замовлення «Укрзалізниці».

Джерело - Інтерфакс-Україна

 
Коментарі (0)