ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВ столиці планують запровадження QR-кодів про вакцинацію у відвудувачів масових заходів

В столиці планують запровадження QR-кодів про вакцинацію у відвудувачів масових заходів

Карантин у Києві можуть посилити через стрімке поширення COVID-19. Дотримання обмежень контролюватимуть поліція з Муніципальної вартою.

 

Карантин у Києві можуть посилити через стрімке поширення COVID-19. Дотримання обмежень контролюватимуть поліція з Муніципальної вартою.

Серед них - наявність QR-коду при відвідуванні масових заходів і закладів. Про це 5 жовтня повідомив мер столиці Віталій Кличко в інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

Можливі обмеження передбачають наявність QR-коду про вакцинацію у відвідувачів масових заходах, ресторанів та кафе. Місць, де є ймовірність близького контакту з великою кількістю людей і поширення інфекції.

Мер також повідомив, що подібні правила можуть стосуватися проїзду в громадському транспорті, але тільки в разі різкого погіршення ситуації. Він зазначив, що такі норми використовують деякі країни. Загалом європейські держави мають намір посилити вимоги стосовно дотримання карантину, оскільки вакцинація не запобігає поширенню хвороби.    

ASPI news повідомляло, у МОЗ розгорнули ефективну мережу реагування на спалах COVID-19 в Україні. В Україні у різних регіонах стрімко зростає кількість хворих на COVID-19.

 

 

 

 
Коментарі (0)