ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВ Україні залишаються знеструмленими 49 населених пунктів

В Україні залишаються знеструмленими 49 населених пунктів

49 населених пунктів у двох областях України знеструмлено в результаті погіршення погодних умов

 

 

49 населених пунктів у двох областях України знеструмлено в результаті погіршення погодних умов. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій (ГосЧС), передають Українські Новини.

У Сумській та Закарпатській областях без світла залишається 49 населених пунктів. Пориви вітру і гроза в цих регіонах привели до спрацьовування систем автоматичного захисту ліній електропередач.

"Станом на 7 год. 9 серпня внаслідок ускладнення погодних умов (гроза, пориви вітру) через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 49 населених пунктів у 2 областях (Закарпатська - 47 і Сумська - 2). До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго ", - йдеться в повідомленні ГосЧС.

Як повідомлялося 7 серпня трасу Одеса-Миколаїв засипало градом, схожим на сніг, кадри події опублікували очевидці негоди.

Також 7 серпня ураган над Полтавою пронісся потужний ураган, сильний вітер ламав дерева, зривав дахи будинків і пошкодив безліч автомобілів.

Сильний дощ з градом випав цим же днем, 7 серпня, в Харкові, і пошкодив рослини.

Раніше, 6 серпня, в Кам'янець-Подільському Хмельницької області бушував ураган, виривали із землі дерева і пошкодив дахи будинків.

При цьому на початку поточного тижня очікуються дощі в деяких регіонах, температура повітря місцями підніметься до +34 градусів.

 

 

 
Коментарі (0)