ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗ Днем Перемоги! Днем Пам'яті і Скорботи!

З Днем Перемоги! Днем Пам'яті і Скорботи!

Вітаємо з днем, який нас об'єднує і робить непереможними перед обличчям будь-яких випробувань, - з Днем Великої Перемоги!

 Дорогі ветерани та учасники 

Великої Вітчизняної війни!

Шановні нащадки героїв та просто Громадяни!

День Перемоги назавжди залишиться днем національного тріумфу, символом героїчного минулого та величі духу. Це значиме і хвилююче для кожного з нас свято,  данина пам'яті і глибокої поваги славним захисникам Вітчизни, всім, хто самовіддано і мужньо на фронті та в тилу наближав цей довгоочікуваний день. Це те, що нас об'єднує і робить непереможними перед обличчям будь-яких випробувань.

Завойована Перемога і сьогодні надихає на нові звершення, зміцнює дух, допомагає долати труднощі і йти вперед, тому обов'язок кожного з поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, які вирвали країну з лап фашистів, врятували і зберегли прекрасною та квітучою.

Щороку 9 травня служить своєрідним нагадуванням, що немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі! То ж щиро зичимо усім здоров'я, щастя, благополуччя, мирного неба над головою і невичерпної віри в краще, у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!

З Днем Перемоги! З Днем Пам’яті! І з Днем Скорботи!

 
Коментарі (0)