ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЗа тиждень у Києві склали 70 протоколів на порушників карантину

За тиждень у Києві склали 70 протоколів на порушників карантину

Щодня фахівці перевіряють, як відбувається дотримання протиепідемічних заходів

Про це під час брифінгу заявив мер столиці Віталій Кличко.

Зокрема, за його словами, 71 протокол склали групи контролю про порушення регламентів роботи закладами столиці минулого тижня.

"У столиці продовжують працювати групи контролю за дотриманням закладами міста протиепідемічних правил. За минулий тиждень представники Держпродспоживслужби і "Муніципальної охорони", спільно з поліцією, перевірили 248 закладів громадського харчування, торгівлі та ринків Києва. Склали 71 протокол про порушення. Не зважаючи на те, що рівень захворюваності зростає, підприємці та відвідувачі кафе і ресторанів, магазинів продовжують нехтувати елементарними правилами безпеки", – наголосив Віталій Кличко.

Основні порушення, що фіксують групи, – недотримання маскового режиму, недотримання графіку дезінфекції приміщень. Чимало закладів працюють після дозволеного часу.

"Це – безвідповідальність! У результаті якої Київ може опинитися в "червоній" зоні. Я в черговий раз закликаю всіх: дотримуйтеся правил, що збережуть ваше здоров’я та здоров’я людей, які поруч.  Інакше знову всім доведеться сидіти на карантині", – підкреслив Віталій Кличко.

 

 
Коментарі (0)