ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗапорізьких комунальників підозрюють у фінансових аферах

Запорізьких комунальників підозрюють у фінансових аферах

Директора одного з запорізьких комунальних підприємств підозрюють у фінансових зловживаннях. Посадовець, всупереч інтересам компанії, уклав заздалегідь економічно необґрунтовану угоду з юридичною фірмою.

У Запоріжжі директор КП підозрюється у зловживаннях на суму 300 тис. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури України.    

«Встановлено, що в лютому цього року посадовець, всупереч інтересам підприємства, уклав заздалегідь економічно необґрунтовану угоду з приватною юридичною фірмою з Дніпропетровська для представництва КП під час розгляду судового позову в Дніпропетровському апеляційному адміністративному суді. Згідно з угодою, приватні юристи повинні були отримати більше півмільйона гривень в якості оплати своїх послуг. Причому в березні цього року комунальне підприємство перерахувало юридичній фірмі 300 тисяч гривень авансу», –йдеться в повідомленні.
 
У прокуратурі зазначили, що КП має власний юридичний відділ, штат якого налічує 20 працівників, який наділений правом представництва інтересів підприємства в усіх судових органах всіх інстанцій.
 
Наразі триває досудове розслідування, яке під процесуальним керівництвом прокуратури проводить міліція. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Київгаз», використовуючи монопольне становище, проводив встановлення лічильників газу за гроші споживачів та видавав договори, які не мають юридичної сили.
 
Коментарі (0)