ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЗубко: Енергетики 17-19 січня через негоду мають працювати в посиленому режимі

Зубко: Енергетики 17-19 січня через негоду мають працювати в посиленому режимі

На найближчий тиждень енергомережі можуть зазнавати перебоїв у роботі не лише через сильний вітер, а й снігопади.

 

На найближчий тиждень енергомережі можуть зазнавати перебоїв у роботі не лише через сильний вітер, а й снігопади.

Українські енергетики найближчими днями мають бути готові швидко відновлювати енергопостачання.

Про це йдеться в повідомленні "Інтерфакс-України" з посиланням на заяву віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

"Енергетики мають вчасно забезпечувати відновлення електромереж, що можуть зазнавати перебоїв у роботі не лише через сильний вітер, а й снігопади - може бути налипання мокрого снігу. Я хотів би, щоб 17, 18, 19 січня ми були б готові не лише до очищення транспортних коридорів, а й готові до швидкого відновлення енергопостачання в усіх областях", - сказав він на засіданні Держкомісії з питань ТЕБ та НС через ускладнення погодних умов у середу в Києві.

 

Г.Зубко також закликав до перегляду регіональних планів, "тому що були зупинки транспортного руху - в Одеській області".

 

"Це означає, що за певних умов має бути готовність підприємств із вантажоперевезень припинити рух. 19 січня у нас свято, і є ймовірність переміщення великої кількості людей. Їх треба ще раз попередити, не їхати до інших областей без нагальної потреби", - наголосив віце-прем'єр.

 

Нагадаємо, внаслідок впливу активного циклону в Україні впродовж 17-18 січня прогнозується суттєве ускладнення погодних умов. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через погіршення погодних умов в'їзд великовантажного транспорту у Київ можуть обмежити.

 

 
Коментарі (0)