ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГCиропи, топінги та варення для приготування десертів та напоїв

Cиропи, топінги та варення для приготування десертів та напоїв

Отримуєте насолоду від якісно приготованих десертів, кондитерських виробів та напоїв? Або ж хочете розширити меню свого закладу, додавши більше ароматної випічки, солодких десертів та оригінальних напоїв

Отримуєте насолоду від якісно приготованих десертів, кондитерських виробів та напоїв? Або ж хочете розширити меню свого закладу, додавши більше ароматної випічки, солодких десертів та оригінальних напоїв? Тоді ви на правильному шляху, адже тема нашої статті – не лише види солодких добавок, які зараз активно використовуються для HoReCa, а й особливості їх застосування. Адже часто кондитери, пекарі та бариста плутають, що краще додати – топінг чи сироп, джем чи топінг? Відповіді на ці питання дадуть експерти компанії «Агропереробка».

Топінги для морозива те десертів

Що собою являють топінги? Це десертні соуси, які мають доволі густу консистенцію. Тож ними зручно робити написи та рисунки на кондитерських виробах – тортах, чізкейках, мафінах, капкейках. Кенді-бари рідко обходяться без додавання топінгів. Часто також купують топінги для кави, але його не додають всередину напису, а роблять на молочній пінці невеличкі картинки та написи.

Додати топінг для морозива https://agropererobka.com.ua/uk/produkchiya/horeca/toppingi – теж чудова ідея, але не варто на цьому обмежуватися. Топінги також додадуть естетичного вигляду солодким млинцям, фруктовим салатам, вершкам, молочним коктейлям.

Найпопулярніші види топінгів:

  • з десертними смаками: шоколад, карамель, ваніль, солона карамель;
  • фруктово-ягідні: малинові, бананові, полуничні, вишневі, персикові, апельчинові, лимонні, ананасові;
  • з горіховими смаками: фундук, фісташка та ін.

Сиропи для коктейлів та кави

На відміну від топінгів, сиропи за своєю консистенцією більш рідкі. Саме тому ними не прикрашають напої та кондитерські вироби, а додають їх до різноманітних напоїв – алкогольніх та безалкогольних коктейлів, мілк-шейків, кавових напоїв. Яку пропорцію краще використовувати? Це 10 мл сиропу на 100 мл кавового напою. Якщо ж вам потрібно купити сиропи для коктейлів https://agropererobka.com.ua/uk/produkchiya/horeca/siropy, уважно читайте рецепт і додавайте сироп у чіткій відповідності з ним. Адже дуже важливо, щоб напій не вийшов занадто солодким, натомість його смак повинен бути гармонійним.

Виробники пропонують такі види сиропів:

  • коктейльні: мохіто, амаретто, піна колада, ірландський крем, блю кюрасао та ін.;
  • горіхові: лісовий горіх, макадамський горіх, фісташка, мигдаль;
  • фруктово-ягідні: малина, вишня, кавун,
  • пряні: кориця, імбир, червоний перець, французька ваніль та ін.;
  • десертні: дюшес, солона карамель, тірамісу, імбирне печиво та ін.

Варення для випічки та десертів

Варення – це не тільки чудовий додаток до чаю, але й відмінний інгредієнт для багатьох видів випічки та десертів. Недостатньо обмежитися купівлею малинового варення, варто подбати про ширший асортимент варень у закладі.

Перед тим, як купити варення https://agropererobka.com.ua/uk/produkchiya/plodovo_ovoshhnaya_produkcia/varennya, уважно ознайомтеся з його складом. В ідеалі у склад повинні входити лише ягоди або фрукти, цукор та лимонна кислота. Чим натуральніший склад, тим якісніший і «здоровіший» продукт ви зможете запропонувати відвідувачам свого закладу або членам своєї родини.

У виробників ви можете купити джем та варення з такими смаками:

  • вишня;
  • полуниця;
  • груша;
  • яблуко;
  • смородина;
  • кизил.

Тож не варто зволікати: обирайте якісні сиропи, топінги та варення від українських виробників та радуйте клієнтів оригінальними напоями та десертами. І будьте впевнені: клієнти високо оцінять ваші кондитерські вироби, кавові, алкогольні та безалкогольні напої!

 

 
Коментарі (0)