ГоловнаНовини ЖКГТранспортАвтодор провів тендер на ремонт траси Київ-Чернігів

Автодор провів тендер на ремонт траси Київ-Чернігів

На ремонт ділянки довжиною 84 км планується витратити 293 млн євро.

За повідомленням прес-служби Укравтодору, в Державному агентстві автомобільних доріг України 17 травня відбулось  розкриття тендерних пропозицій на виконання робіт з капітального ремонту автомобільної дороги М-01 на ділянці км 18+730 – км 98+800 (від Києва до села Кіпті), лоти 1 – 3, у рамках реалізації проекту «Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах на м. Києва (Пан’європейські коридори)» між Україною, Європейським банком реконструкції та розвитку і Європейським інвестиційним банком.    

Тендер на виконання робіт з капітального ремонту проводився в рамках реалізації проекту «Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до м. Києва (Пан’європейські коридори)».  Проект фінансується за рахунок кредитів Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Європейського інвестиційного банку (ЄІБ).

Згідно з вимогами міжнародних фінансових організацій, Державне агентство автомобільних доріг України провело відкритий міжнародний тендер для всіх зацікавлених компаній, які відповідають критеріям ЄБРР та ЄІБ.

Тендерні пропозиції надали 13 учасників:

1. Dere Konstruksiyon Demir Celik Insaat Taahut Muk. Mus.San. ve Tic. A.S. (Туреччина)

2. China Road and Bridge Corporation (КНР)

3. Polat Yol Yapi Sanayi ve Ticaret A.S. (Туреччина)

4. China Civil Engineering Construction Corporation (КНР)

5. Road Building Trust № 2 (Республіка Білорусь)

6. СП Kazakhdorstroy LLP і ABK-Avtodor NS LLP (Казахстан)

7. Alke Insaat Sanaye ve Ticaret A.S. (Азербайджан) 

8. Тендерна пропозиція учасника Sinohydro Corporation Ltd. (КНР) 

9. Wuxi Communications Construction Engineering Group Co., Ltd і China Nuclear Industry 22nd Construction Co., Ltd. (КНР)

10. Azvirt LLC (Азербайджан)

11. Kauno Tiltai LLC (Литва)

12. Onur Taahhut Tasimacilik Insaat Ticaret ve Sanayi A.S. (Туреччина)

13. СП Yulsel Insaat A.S. (Туреччина) і North West Construction LLC (Азербайджан)

Тендерним комітетом Укравтодору будуть оцінені тендерні пропозиції учасників згідно з критеріями, зазначеними в тендерній документації.

Результати тендеру будуть оприлюднені після проведення оцінки та погодження її із Європейським банком реконструкції та розвитку і Європейським інвестиційним банком.

Пан’європейські коридори – спільний проект Укравтодору з Європейським банком реконструкції та розвитку і Європейським інвестиційним банком. Його мета – покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на під’їздах до міста Києва – автомобільні дороги М-01, М-05, М-06, М-07, Н-01 та Р-02. Дана Четверта Кредитна Угода між Україною та ЄБРР від 26.11.2010р. набула чинності 16.09.2011р. та Фінансова Угода між Україною і ЄІБ від 27.05.2011р набула чинності 07.02.2012р.

 

 
Коментарі (0)