ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняБорги водоканалу «вдарили» по житомирянам

Борги водоканалу «вдарили» по житомирянам

3 квітня Житомиробленерго почало відключати станції третього підйому Житомирського водоканалу.

3 квітня Житомиробленерго почало відключати станції третього підйому Житомирського водоканалу.

У ПАТ «Житомиробленерго» повідомили, що до 14:00 будуть відключені від енергопостачання чотири станції третього підйому водоканалу. Це знизить тиск в системі водопостачання житлових будинків в мікрорайонах: Польова, Крошня, Богунія, район Малікова і Клосовського.

Нагадаємо, що 27 березня обленерго вже відключало станції третього підйому, але в результаті домовленостей Житомирському водоканалу дали 3 дні, щоб знайти гроші на оплату поточних рахунків.

Терміни пройшли, а домовленість не виконана. До речі, енергетики кажуть, що гроші на рахунках водоканалу є. За інформацією компанії «Житомиробленерго», сума боргу Житомирського водоканалу станом на 27 березня 2012 р. становила 28,6 млн грн.

У КП «Житомирводоканал» підтвердили інформацію про те, що з 11:00 відключено станції третього підйому, які постачають водою жителів Крошні, в 11:15 відключили станції Північно-Західного району міста.

Як повідомив пізніше представник обленерго, станцію третього підйому, яка постачає воду у мікрорайон Богунія, вирішили не відключати, тому що в цьому районі є лікувальні та дитячі установи.

Джерело - Житомир-Інфо

 
Коментарі (0)