ГоловнаПослугиФінансування ЖКГБрендування сувенірної продукції – вигідне рішення для вашого бізнесу

Брендування сувенірної продукції – вигідне рішення для вашого бізнесу

Брендування сувенірної продукції має значний вплив на рекламу, підвищення попиту на товар чи послуги

Розповсюдження сувенірної продукції під час рекламних кампаній, промо-акцій, презентацій, на корпоративних заходах чи спеціальних подіях, святах виконує декілька важливих для розвитку бізнесу, справи функцій. Основними є підвищення пізнаваності бренду, закріплення компанії у свідомості клієнтів та партнерів, ефективна та довготривала реклама, що привертає увагу до бренду та послуг. Наявність брендованої продукції формує позитивний імідж, створює хороше враження про компанію та підвищує лояльність клієнтів, а також з їх допомогою демонструє уважність та вдячність співробітникам, партнерам, клієнтам.

Брендування сувенірної продукції має значний вплив на рекламу, підвищення попиту на товар чи послуги. При отриманні перехожими, партнерами, клієнтами, співробітниками сувенірів з логотипом вашої компанії, вони не тільки самі згадують про бренд при користуванні сувеніром, а й ознайомлюють з ним людей навколо. Сувеніри використовуються у повсякденному житті, тому чим брендований продукт простіший, тим реклама ефективніша.

Особливості брендування

Фірмові предмети привертають увагу та просувають товар, послуги серед широкої аудиторії. Обираючи сувеніри, на які будете наносити логотип, слоган, надпис, будь-яке зображення, враховуйте їх корисність, оригінальність, зовнішній вигляд. Якщо річ корисна, практична, то вона буде ефективно діяти. Якщо подарунок виділяється серед інших, має привабливий вигляд, то і попит на нього, його користування буде високим.

Всю сувенірну продукцію поділяють на декілька категорій, кожна із яких використовується в різних напрямках:

  • канцелярія;
  • одяг та текстиль;
  • брелоки;
  • особисті речі – запальнички, попільнички, рамки для фото, фотокниги тощо;
  • посуд;
  • предмети інтер’єру.

Наша типографія використовує різні технології, співпрацює з різними матеріалами, щоб клієнт отримав бажаний товар швидко, якісно та недорого. Друк на паперовій, пластиковій, скляній поверхні, самоклеючій плівці відбувається наступними способами:

  • тамподрук – можна наносити зображення, лого на офісне приладдя, пластикові, дерев’яні, шкіряні вироби, гарантує точність передачі кольору та деталей навіть на рельєфні вироби, гарантовано повноколірне зображення;
  • шовкотрафаретний – застосовують для брендування упаковок, пакетів, візиток, рекламний одяг та текстиль, парасолі, сумки, пляшки, ланчбокси;
  • сублімаційний – використовують для нанесення повноколірного зображення високої фотографічної якості на текстиль, скло, кераміку, метал;
  • ультрафіолетовий – дає змогу нанести яскраве, високоякісне зображення на будь-яку поверхню;
  • тиснення – використовують для оздоблення щоденників, записників, обкладинок, теків для документів, візитниць;
  • гравіювання – малюнок наносять з допомогою лазерного променя, який видаляє тільки верхній шар поверхні, зберігаючи цілісність виробу.

Звернувшись в нашу типографію можна отримати якісну сувенірну продукцію «під ключ». Ми самостійно розробимо макет, відповідно побажань клієнта, підберемо матеріал, техніку та в найкоротші терміни надамо потрібний брендований, фірмовий товар.

Де можна замовити брендування сувенірної продукції в Україні швидко, якісно та недорого?

Типографія SIRIO виконує різні поліграфічні роботи. У нас в найкоротші терміни можна отримати наклейки, стікери, постери, календарі, банери, вивіски на замовлення, а також багато іншої поліграфічної продукції. Ми нанесемо потрібне зображення, підготуємо рекламні продукти для акцій, масових заходів чи сувенірів клієнтам.

Ціна на послуги у нас не високі та все залежить від термінів, тиражу, розмірів, способу друку тощо. Доставлення готового замовлення здійснюється по всій Україні логістичними компаніями.

 

 

 
Коментарі (0)