ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЧерез негоду Укравтодор працюватиме цілодобово

Через негоду Укравтодор працюватиме цілодобово

Через погіршення погодних умов Укравтодор, Служби автомобільних доріг в областях та підрядні підприємства працюватимуть в цілодобовому режимі.

Через погіршення погодних умов Укравтодор, Служби автомобільних доріг в областях та підрядні підприємства працюватимуть в цілодобовому режимі.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення Укравтодор задіяв понад 1,5 тис. одиниць техніки та майже 2 тис. робітників.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства.

«Укравтодор, Служби автомобільних доріг в областях та підрядні підприємства працюють в ЦІЛОДОБОВОМУ режимі. Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення Укравтодор задіяв 1558 одиниць техніки та 1921 робітника, в черговому режимі – 912 одиниць техніки та 1154 робітників», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, станом на  ранок 1 березня спостерігався сильний сніг в Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Херсонській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській, Донецькій, Київській, Сумській, Чернігівській областях та м. Києві. 

 

За рішенням місцевих органів влади на період складних погодних умов тимчасово заборонено в’їзд великовагового транспорту у міста Київ, Дніпро, Запоріжжя, Кропивницький, Миколаїв, Одеса, Херсон.

Також було вирішено обмежити рух великогабаритних транспортних засобів на ділянках доріг:

Київська область:

На всіх дорогах при в'їзді в м. Київ.

Одеська область:

М-05 Київ – Одеса, М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ; М-15 Одеса – Рені; М-16 Одеса – Кучургани; М-27 Одеса – Чорноморськ; М-28 Одеса – Южний; Н-33 Одеса – Б.-Дністровський – Монаші; Р-55 Одеса – Вознесенськ – Новий Буг; Р-72 КПП «Старокозаче» – Б.-Дністровський.

Миколаївська область:

М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (в районі н.п. Коблево); 

Херсонська область:

М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на в'їзді у м. Херсон). 

В Укравтодорі настійливо просять водіїв бути уважними та обережними за кермом.

«Просимо зважати на погодні умови та без нагальної потреби не виїжджати на далекі відстані. Дотримуйтеся швидкісного режиму, за необхідністю користуйтеся місцями відстою транспорту. Якщо негода застала вас  в дорозі телефонуйте на гарячу лінію Укравтодору за номером 044 287 11 40», - зазначили а Агентстві.  

 

 
Коментарі (0)