ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЧеркащанам «комфортно» надсилатимуть платіжки за комуналку

Черкащанам «комфортно» надсилатимуть платіжки за комуналку

Міський інформаційно-розрахунковий центр, через який проходить більшість розрахунків за комунальні послуги, має намір зробити отримання платіжок комфортнішим.

Відтепер ті, хто не отримав через пошту рахунки за комунальні послуги, може замовити їх за допомогою електронки.

Для цього треба відправити запит із зазначенням адреси та особистого рахунку, розміщеного на платіжки біля адреси, на e-mail: 560885@gmail.com. Ця послуга буде доступна лише для певних видів рахунків: платіжки за тепло і гарячу воду, квартплату, вивезення сміття.

Таким чином, Міський інформаційно-розрахунковий центр, через який проходить більшість розрахунків за комунальні послуги, має намір зробити отримання платіжок комфортнішим.

Як з’ясувалося, деяка частина рахунків через низку суб’єктивних причин (відсутність чи пошкодження поштових скриньок, крадіжки тощо) інколи не доходить до черкащан. Тому жителі Черкас мають можливість замовити платіжки через електронну пошту.

Щоб оплатити рахунки, їм потрібно буде лише роздрукувати рахунок і сплатити за комунальні у будь-якому відділенні банку чи пошті, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Джерело - Прочерк

 
Коментарі (0)