ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДизайнерське крісло мішок від виробника

Дизайнерське крісло мішок від виробника

Крісло-мішок – це універсальний варіант облаштування кімнати будь-якого призначення, функціональний і стильний елемент сучасного інтер’єру

Крісло-мішок – це універсальний варіант облаштування кімнати будь-якого призначення, функціональний і стильний елемент сучасного інтер’єру, дизайнерське доповнення коворкінгу або іншого об’єкту. Якщо ви бажаєте купити крісло мішок від виробника, в оригінальному виконанні, виготовлене з високоякісних матеріалів, з гарантією довговічності, то скористайтеся пропозицією компанії Енджой.

Для клієнтів пропонується великий асортимент моделей на різні смаки, в потрібних розмірах і кольорах, з гарними принтами, з матеріалів, які підходять для домашнього використання або призначені для зносостійких вуличних меблів. Крім існуючих версій, які ви побачите на сайті, завжди є можливість замовити створення крісел за унікальними ескізами, що будуть існувати в єдиному і неповторному примірнику.

Купити зручне крісло мішок можна для облаштування дитячої кімнати в квартирі або в будинку, для створення дизайнерського інтер’єру кафе чи ресторану, офісу або розважального центру. М’які меблі, що не мають каркасу, легко пересуваються, не провокують виникнення травми, забезпечують комфортний відпочинок в будь-який час, не потребують постійного і ретельного догляду.

Асортимент безкаркасних крісел в Енджой

Для задоволення побажань і потреб кожного клієнта в Енджой пропонуються ергономічні сучасні крісла і ви можете придбати:

  • крісло-м’яч в моделі Euro або Classic;
  • крісло-піраміду;
  • крісло-грушу;
  • крісло Smile.

При замовленні потрібно вказати бажаний розмір виробу, тип наповнювача (стандартний або покращений), колір. Також на вибір запропонований величезний асортимент високоякісних тканин, з яких буде створено крісло:

· водостійкий брезент OXFORD, що має поліуретанову підкладку, є ідеальним варіантом для вуличних меблів, крісел, що використовуються на пляжі, біля басейну, на відкритій терасі;

стандартна рогожка з мікроплетінням, без ворсу, приємна на дотик;

  • матова еко шкіра, стійка до загинів, подряпин, тертя;
  • м’яка і оптимальна в експлуатації безворсова мікрофібра з водовідштовхуючими властивостями;
  • водовідштовхуюча рогожка PRATO, стійка до плям, неприємних запахів, бруду;
  • велюр EL DORADO з помірним ворсом, ефектом переливу кольору;
  • еко шкіра з тисненням, неоднорідним забарвленням;
  • велюр VERSUS з легкою фактурністю;
  • мікрофібра SOLO з властивістю WATER CLEAN.

Також для замовлення доступна оригінальна мікрофібра ЕТНО з гарними візерунками. У вас є можливість обрати свій візерунок з понад 20 безпрограшних варіантів.

Купити якісне крісло-мішок недорого

Звернувшись до компанії Enjoy, ви отримаєте можливість купити крісло-мішок від безпосереднього виробника, за оптимальною ціною, з офіційною гарантією на виріб. Доставка безкаркасних меблів виконується по містах України. Перед замовленням ви можете отримати безкоштовну консультацію професійних дизайнерів щодо вибору стильних крісел у відповідності з призначенням, існуючим чи запланованим інтер’єром.

 
Коментарі (0)