ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДепутати «напоять» українські села

Депутати «напоять» українські села

Ця програма передбачає реалізацію заходів за наступними напрямками: забезпечення розвитку, поліпшення екологічного стану зрошуваних та осушених угідь, першочергового забезпечення централізованим водопостачанням сіл, які користуються привізною водою.

Депутати Верховної Ради України прийняли в цілому законопроект № 9588 «Про затвердження загальнодержавної програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Дніпро на період до 2020 року». Народні депутати 323 голосами підтримали даний законопроект, передає кореспондент «У.К.».

Як зазначив доповідач з даного питання голова Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Анатолій Семинога: «Ця програма передбачає реалізацію заходів за наступними напрямками: забезпечення розвитку, поліпшення екологічного стану зрошуваних та осушених угідь, першочергового забезпечення централізованим водопостачанням сіл, які користуються привізною водою, захист сільських населених пунктів і сільських угідь від шкідливої ​​дії вод та комплексного протипаводкового захисту басейну річок Дністер, Пруть, а також басейну річки Тиса Закарпатської області».

Анатолій Семинога також підкреслив, що при доопрацюванні документа до другого читання, до Комітету було подано 16 поправок, які були враховані повністю.

 
Коментарі (0)