ГоловнаОпалювальний сезонОпалювальний сезон 2024-2025Дніпропетровщина підготувалась до зими

Дніпропетровщина підготувалась до зими

Мінрегіон перевірив готовність Дніпропетровської області до початку опалювального сезону. За результатами перевірки, Дніпропетровщина готова до початку осінньо-зимового періоду.
Дніпропетровська область своєчасно завершила підготовку об’єктів ЖКГ та соціальної сфери до роботи в зимовий період. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.
 
Зокрема, технічно всі джерела виробництва теплової енергії готові розпочати подачу тепла споживачам бюджетної сфери та населенню.
 
Міністр Геннадій Темник поставив завдання до 5 жовтня забезпечити подачу тепла на об’єкти бюджетної сфери, а з 15 жовтня забезпечити послугою опалення всіх без винятку споживачів послугою централізованого опалення.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в ході підготовки до опалювального сезону 2014-2014 років в Україні житлових будинків – підготовлено на 98% від запланованих обсягів, об’єктів теплопостачання та водопровідно-каналізаційного господарства – 99% від запланованих обсягів, спеціалізованої техніки – 97%.
 
На 99,3% завершена підготовка котелень. Акти готовності на сьогодні отримали 97,7% або 24 тис. котелень (із 24,5 тис). У котельнях замінено понад 1100 застарілих котлів (це 99% запланованого обсягу) на сучасні з більшим ККД.
 
Коментарі (0)